birtles.org.uk logo

Only first grab works

Discussion of Version 3 and developing lua grabbers

Only first grab works

Postby Bakeman » Wed Jul 20, 2016 9:09 am

Hi,

First of all thanks for the grabber.

I've been using it successfully for a while with the radio times, but since this has now gone down I've joined Digiguide.

As far as I'm aware everything is set up correctly, web skin and password.

It grabs the first time fine, all complete and imported. If i click grab listings again I get an invalid password message.

If exit both programs and restart them, I can grab the listing again, but subsequent clicks give me invalid password.

I've tried removing the password completely with no luck. I've also tried different admin settings.

I can't automate the process until I find the solution.

Thanks for any help

Dan
Bakeman
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 20, 2016 8:45 am

Re: Only first grab works

Postby alanbirtles » Wed Jul 20, 2016 10:42 am

how many channels are you downloading? I have seen digiguide crash under heavy load in the past. are you able to login to the web page using a browser once it stops working with XMLTV?
alanbirtles
Site Admin
 
Posts: 493
Joined: Mon Sep 06, 2004 4:44 pm

Re: Only first grab works

Postby Bakeman » Wed Jul 20, 2016 12:50 pm

Thanks for the quick reply,

I'm only downloading 31 channels, and I can log in after.

I've had this problem the last 3 days

In saying that I've tried it again today, and everything seems to be working fine.

I haven't changed any settings, sometimes I just hate computers.

Let's see how long it lasts.....

Thanks for your support.
Bakeman
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 20, 2016 8:45 am


Return to XMLTV GUI V3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron